Sexoterapi för varje dag

"Gifta dig, Barin, det är dags!" – En sådan rekommendation ger folk visdom till unga män, för att läka fatman och förlägenhet av sinnet.

Faktum är att hemligheten naturligtvis inte är i de magiska egenskaperna hos vigselringen eller frimärket i passet, men i det faktum att det vanliga golvet är fördelaktigt för psyken. Men för kroppen också.

Vad kommer att förbli av sex om du glömmer glömmer texter? Först, fysisk sonsofcyrus.com aktivitet. Inte detsamma som träning i gymmet eller jogga en feg, men också ingenting. Det är, det finns tillgängliga: belastningen på musklerna, ökningen av andning och hjärtfrekvens och följaktligen metabolismen i allmänhet. För det andra, "massage" Könsorgan av båda partnerna. För det tredje är en ökning av produktionen av vissa hormoner, i synnerhet endorfiner och oxytocin – de associerade med sexuell excitation och specifikt med orgasm.

Alla dessa fysiologiska reaktioner, på ett eller annat sätt är förknippade med välbefinnande och hälsa, därför kan kön ge inte bara nöje, utan också. Den andra följer emellertid ofta direkt från den första.

När din tjej är sjukhus
Kön kan lindra de obehagliga symptomen på förkylningar (frossa, smörjning i kroppen, den övergripande känslan "Brythet"), såväl som påskynda återhämtningen.

Från barndomen från mammor
och mormor vi vet det med förkylning behöver du "Ganska stavning". Chaste släktingar erbjuder för det att vinna varmare och dricka varmt te, vilket är rätt, men den stormiga sängen glädje är inte mindre effektiva.

Dessutom, studierna för flera år sedan av schweizisk dovitet, orgasm mobiliserar kraftigt immunförsvaret av kroppen, vilket ökar blodinnehållet i celler-"Mördare", som kallas så exakt eftersom de agerar som anställda mördare, letar efter och förstör utländska mikroorganismer.

Funky kvinnlig, knappast svårare att hitta
Många kvinnor (särskilt de som för 30) under menstruationen lider av smärta i botten av buken. Enligt statistiken upplever ungefär varje tionde ett sådant starkt obehag, vilket inte kan göra utan smärtstillande medel. Medicinsk behandling kommer att utse en läkare, men "Sexoterapi" burk "Registrera" själv.

Den narkoseffekt av kön är förknippad med den avkopplande effekten av orgasm och med utvecklingen av alla samma endorfiner, för länge sedan och stavade i populär litteratur som heter "Hormoner av lycka". De är faktiskt "produktion" Otroligt kopplat till positiva känslor verkar båda endorfinerna som endogen, det vill säga "inhemsk" anestetik.

Sant, tyvärr är en sådan effekt inte alls. Vissa kvinnor har tvärtom förbättrar smärtan. Faktum är att en av de viktigaste orsakerna till månatlig smärta är ett brott mot naturlig jämvikt mellan könshormonerna (främst progesteron) och prostaglandiner, ämnen som stimulerar livmoderns skärning. Dem "överutbud" och orsaka smärta – spasm släta muskler livmoder. Orgasm förmedlas inte bara av endorfin, utan också oxytocinumstänk, och hormonoxytocinet har en åtgärd som liknar livmoderns muskler, liknande prostaglandiner.

Med andra ord, exakt hur balansen av hormoner, kvinnan som lider av menstruationsmärta efter orgasm och "vem kommer att vinna", Det är omöjligt att förutsäga. Det kan bara ta reda på det erfarna sättet. I alla fall står de latinska orden och medicinska termer inte, eftersom de beskriver ganska naturliga och fysiologiska processer, och "dos" Hormoner som är involverade i dem, mycket små.

Det är därför det inte är nödvändigt att tro att könet radikalt hjälper en person ohälsosamt: med långa och smärtsamma smärtor, måste du vädja till en läkare, eftersom de kan vara ett symptom på allvarliga gynekologiska sjukdomar.

Och vad om orgasmen ger lättnad, men kön under menstruationen är svårt på grund av uppenbara hygieniska skäl? Mycket enkelt: Glöm inte att copulationen inte är det enda möjliga sättet att uppnå orgasm.

Åh, där jag var igår
Recept för behandling av baksmälla som folk, som är medicinsk, inte läs. Kön i dem, som regel, visas inte – och förgäves.

Trots allt är baksmälla inte bara huvudvärk, törst och obehagliga känslor i magen. Detta är också depressivt, förtryckt tillstånd av andan. Med Hangover är jämn självmord begås oftare. Dessutom "Moralisk" Remons (skam "För gårdagen" och ångra bortskämda "I dag") Disordern har ganska fysiologiska orsaker i samband med den tillfälliga obalansen hos hormoner som är involverade i bildandet av positiva känslor. Fyll dem i brist och hjälp kön, vilket ger kroppen redan nämnts endorfiner och oskitocin. Den senare stimulerar inte bara muskelkontraktioner, men orsakar också en välvillig inställning till människor, stärker sociala förmågor, minskar aggressionsnivån.

I allmänhet, om konsekvenserna "i går" Stå inte upp från sängen – gå inte upp!

Sju problem – ett svar
Som du vet är sjukdomen lättare att förebygga än att behandla. Aktivt vanligt kön, som någon annan fysisk aktivitet, stärker hjärtat, "brinner" Kalorier och tåg muskler. Förmodligen är detta det trevligaste utseendet på fitness. Dessutom, till skillnad från prenumerationen på gymmet, helt gratis.

Dessutom tack vare förbättringen av lokal blodtillförsel till kön "Arbetar" Som ett effektivt förebyggande av gynekologiska och urologiska sjukdomar och kvinnor och män.

Och lite om texter
Det bör dock inte tros att i kön är viktigt "Mekanik" och "kemi", Och höga känslor eller åtminstone bara ledig nöje spelar ingen roll. Tvärtom, bara "sporter" kön är troligtvis framtiden kommer inte att gå. Och punkten här är inte alls i moral (dessa frågor bestämmer sig för sig själva), men det könet "Arbetar" Genom känslor. Kommer inte vara uppriktig glädje – det kommer ingen fördel.

Inget behov av att försiktigt söka efter sexupplevelser "För god hälsa". Om du inte vill eller inte med någon – det är lättare och effektivare att göra på annat sätt. Men när och jag vill, och det kan inte neka dig med den här glädjen bara på grund av lätt illamående.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *